Станете партньор на Соларити БГ

За инсталатори на фотоволтаични системи

Вие сте сертифициран инсталатор на фотоволтаични системи? Ние предлагаме гъвкави и конкурентни планове за партньорство, които ще повишат и подобрят работа ви в един от най-разширяващите се и интересни икономически сектори, напълно подкрепян от европейското и националното законодателство. Като надеждна компания с повече от 14 години опит, ние ви предлагаме консултиране, продажба, гаранционна и след гаранционна поддръжка.

10 причини да изберете Соларити БГ за партньор

]

Защото ще работите с утвърден доставчик, който е на пазара от 14 години.

]

Защото оборудването (Sharp Electronics, Delta Electronics, SolaX Power, SCU Solarity, Solarity APC, ETI Elektroelement), с което работим е с доказано качество.

]

Защото ще получите своите доставки в определен срок и разполагаме с налично оборудване.

]

Защото Соларити БГ е сервизен партньор на Sharp Electronics, Delta Electronics, SolaX Power и ще Ви подкрепим в гаранционното обслужване.

]

Защото ще имате възможност да работите с мониторингова система от последно поколение с много възможности – Solarity APC.

]

Защото имаме техническо решение за домашни системи от най-висок клас.

]

Защото Соларити БГ може да Ви предложи ESS системи.

]

Защото ние не само Ви обслужваме като клиенти, но Ви считаме за партньори на Соларити БГ!

Запознайте се с условията на Соларити БГ за партньорство с ИНСТАЛАТОРИ на фотоволтаични системи и получете индивидуална ОФЕРТА на телефон 0894 355 113 или на p.georgiev@solaritybg.com, и sales@solaritybg.com.