Фотоволтаични системи

Solarity-7.5Hybrid-1

Монофазната система Solarity-7.5Hybrid-1 включва 14 броя панели Sharp 540W 7.56kW, инвертор SolaX X1 Hybrid 7.5 -D, G4, батерия Solax Master 5.8kWH, модул Pocket WiFi Plus и Електромер монофазен Solax DDSU666-CT.

В цената не влиза конструкция и монтаж.

Kомпоненти

Панел Sharp 540W 14бр. 7.56kW

Монокристален соларен панел, 144 клетки с технология half-cell предназначен за големи фотоволтаични системи и търговски покривни системи, оптимизиран за дългосрочна надеждност и производителност.

Инвертор SolaX X1 Hybrid 7.5 -D, G4

Соларният монофазен инверторът X-Hybrid на SolaX е съвместим с водещите решения за литиево-йонни батерии, налични на пазара, което го прави най-популярното решение за съхранение на енергия.

Батерия SolaX Master 5.8kWH

С 10-годишна гаранция и 90% дълбочина на разреждане, новата батерия Triple Power на SolaX е гъвкаво, практично и високопроизводително решение за съхранение на енергия.

Модул Pocket WiFi Plus

Wi-Fi модул за връзка, който позволява да свържете вашия инвертор към локална безжична мрежа и да използвате платформата за наблюдение SolaX cloud. Обхватът на модула е до 50 метра.

Фотоволтаична монофазна система Solarity-7.5Hybrid-1 включва и Електромер монофазен Solax DDSU666-CT.

Цена

В цената не влиза конструкция и монтаж.

Сервизна
поддръжка

Възможност
за финансиране

Система за енергиен
мениджмънт

Следпродажбено
обслужване

Изграждане на фотоволтаична система

Има ли смисъл от соларна система за собствени нужди?

Да, има смисъл да имате слънчева система за собствени нужди, особено ако се интересувате от намаляване на зависимостта си от традиционните енергийни източници и искате да допринесете за по-устойчиво бъдеще. Системите за слънчева енергия могат да осигурят електричество за различни цели, включително захранване на вашия дом, отопление на вода, зареждане на електрически превозни средства или дори управление на бизнеса ви.