Фотоволтаични системи

Solarity-7.5Hybrid-1

Монофазната система Solarity-7.5Hybrid-1 включва 14 броя панели Sharp 540W 7.56kW, инвертор SolaX X1 Hybrid 7.5 -D, G4, батерия Solax Master 5.8kWH, модул Pocket WiFi Plus и Електромер монофазен Solax DDSU666-CT.

В цената не влиза конструкция и монтаж.

Kомпоненти

Панел Sharp 540W 14бр. 7.56kW

Монокристален соларен панел, 144 клетки с технология half-cell предназначен за големи фотоволтаични системи и търговски покривни системи, оптимизиран за дългосрочна надеждност и производителност.

Инвертор SolaX X1 Hybrid 7.5 -D, G4

Соларният монофазен инверторът X-Hybrid на SolaX е съвместим с водещите решения за литиево-йонни батерии, налични на пазара, което го прави най-популярното решение за съхранение на енергия.

Батерия SolaX Master 5.8kWH

С 10-годишна гаранция и 90% дълбочина на разреждане, новата батерия Triple Power на SolaX е гъвкаво, практично и високопроизводително решение за съхранение на енергия.

Модул Pocket WiFi Plus

Wi-Fi модул за връзка, който позволява да свържете вашия инвертор към локална безжична мрежа и да използвате платформата за наблюдение SolaX cloud. Обхватът на модула е до 50 метра.

Фотоволтаична монофазна система Solarity-7.5Hybrid-1 включва и Електромер монофазен Solax DDSU666-CT.

Цени

В цената не влиза конструкция и монтаж.

Сервизна
поддръжка

Възможност
за финансиране

Система за енергиен
мениджмънт

Следпродажбено
обслужване

Изграждане на фотоволтаична система

Има ли смисъл от соларна система за собствени нужди?

Използвайте покривната си площ разумно и изградете на нея фотоволтаична централа за производство на ток за собствени нужди. Инвестицията се изплаща на 100%, а живота на инсталацията е над 20 години.

Чрез изграждането на фотоволтаична централа на покрива на сградата, на практика, ставате напълно независими към промяната на цената на тока, закупуван от регулирания или свободния пазар.

Необходимата документация за централи, които няма да връщат излишък към електроразпределителната мрежа е сведена до минимум.