Фотоволтаични системи

Solarity-10Hybrid-3

Трифазната система Solarity-10Hybrid-3 включва 18 броя панели Sharp 540W 9.72kW, инвертор SolaX X3 Hybrid 10.0 -D, G4, батерия Solax Master 5.8kWH, батерия Solax Slave 5.8kWH, модул Pocket WiFi Plus и Електромер трифазен Solax DTSU666-CT.

В цената не влиза конструкция и монтаж.

Kомпоненти

Панел Sharp 540W 18бр. 9.72kW

Монокристален соларен панел, 144 клетки с технология half-cell предназначен за големи фотоволтаични системи и търговски покривни системи, оптимизиран за дългосрочна надеждност и производителност.

Инвертор SolaX X3 Hybrid 10.0 -D, G4

Хибридният трифазен инвертор X3 на SolaX е с максимална ефективност от 97,60%, максимално DC входно напрежение от 1000V и дистанционно управление чрез X-Cloud.

Батерия SolaX Master 5.8kWH

С 10-годишна гаранция и 90% дълбочина на разреждане, новата батерия Triple Power на SolaX е гъвкаво, практично и високопроизводително решение за съхранение на енергия.

Батерия Solax Slave 5.8kWH

Батерии с високо напрежение Triple Power, проектирани и произведени от SolaX, предлагат нов 5,8kWh модел, който може да се инсталира последователно с до 4 батерии, позволяващи 23kWh съхранение.

Фотоволтаична трифазна система Solarity-10Hybrid-3 включва и Pocket WiFi Plus и Електромер трифазен Solax DTSU666-CT

Цена

В цената не влиза конструкция и монтаж.

Сервизна
поддръжка

Възможност
за финансиране

Система за енергиен
мениджмънт

Следпродажбено
обслужване

Изграждане на фотоволтаична система

Има ли смисъл от соларна система за собствени нужди?

Да, има смисъл да имате слънчева система за собствени нужди, особено ако се интересувате от намаляване на зависимостта си от традиционните енергийни източници и искате да допринесете за по-устойчиво бъдеще. Системите за слънчева енергия могат да осигурят електричество за различни цели, включително захранване на вашия дом, отопление на вода, зареждане на електрически превозни средства или дори управление на бизнеса ви.