Фотоволтаични системи

Solarity-6Hybrid-3

Трифазната система Solarity-6Hybrid-3 включва 12 броя панели Sharp 540W 6.48kW, инвертор SolaX X3 Hybrid 6.0 -D, G3, батерия Solax Master 5.8kWH, батерия Solax Slave 5.8kWH, модул Pocket WiFi Plus и Електромер трифазен Solax DTSU666-CT.

В цената не влиза конструкция и монтаж.

Kомпоненти

Панел Sharp 540W 12бр. 6.48kW

Монокристален соларен панел, 144 клетки с технология half-cell предназначен за големи фотоволтаични системи и търговски покривни системи, оптимизиран за дългосрочна надеждност и производителност.

Инвертор SolaX X3 Hybrid 6.0 -D, G3

Хибридният трифазен инвертор X3 на SolaX е с максимална ефективност от 97,60%, максимално DC входно напрежение от 1000V и дистанционно управление чрез X-Cloud.

Батерия SolaX Master 5.8kWH

С 10-годишна гаранция и 90% дълбочина на разреждане, новата батерия Triple Power на SolaX е гъвкаво, практично и високопроизводително решение за съхранение на енергия.

Батерия Solax Slave 5.8kWH

Батерии с високо напрежение Triple Power, проектирани и произведени от SolaX, предлагат нов 5,8kWh модел, който може да се инсталира последователно с до 4 батерии, позволяващи 23kWh съхранение.

Фотоволтаична трифазна система Solarity-6Hybrid-3 включва и Pocket WiFi Plus и Електромер трифазен Solax DTSU666-CT.

Цена с ДДС

26,400.00 лв.

В цената не влиза конструкция и монтаж.

Сервизна
поддръжка

Възможност
за финансиране

Система за енергиен
мениджмънт

Следпродажбено
обслужване

Изграждане на фотоволтаична система

Има ли смисъл от соларна система за собствени нужди?

Използвайте покривната си площ разумно и изградете на нея фотоволтаична централа за производство на ток за собствени нужди. Инвестицията се изплаща на 100%, а живота на инсталацията е над 20 години.

Чрез изграждането на фотоволтаична централа на покрива на сградата, на практика, ставате напълно независими към промяната на цената на тока, закупуван от регулирания или свободния пазар.

Необходимата документация за централи, които няма да връщат излишък към електроразпределителната мрежа е сведена до минимум.