Соларно оборудване

EMS – система за енергиен мениджмънт

Революционно решение за автоматизирано и динамично управление на фотоволтаични централи и системи за съхранение на енергията BESS въз основа на борсовите цени на електроенергията.

Solarity BG представя новаторско решение, което дава възможност на собствениците на фотоволтаични централи да оптимизират генерирането на енергия и финансовата възвръщаемост, като използват борсовите цени на електроенергията в реално време.
Софтуерът разполага с алгоритми за регулиране, както на комбинирана инсталация BESS + PV, така и регулиране на отделни инсталации на системи за съхранение и PV централи.

Фотоволтаичните централи за собствени нужди с продажба на излишната енергия автоматочно се въвеждат в режим „собствени нужди“, когато цената на електроенергията падне под зададена от клиента стойност.

Сервизна
поддръжка

Възможност
за финансиране

Система за енергиен
мениджмънт

Следпродажбено
обслужване

Изграждане на фотоволтаична система

Има ли смисъл от соларна система за собствени нужди?

Да, има смисъл да имате слънчева система за собствени нужди, особено ако се интересувате от намаляване на зависимостта си от традиционните енергийни източници и искате да допринесете за по-устойчиво бъдеще. Системите за слънчева енергия могат да осигурят електричество за различни цели, включително захранване на вашия дом, отопление на вода, зареждане на електрически превозни средства или дори управление на бизнеса ви.